Jullie hebben ons laten weten dat de Reserveringslijst een belangrijke tool is voor het beheren van je advertentie op Airbnb, dus willen we er zeker van zijn dat die aan je behoeften voldoet. We vroegen verhuurders in het Community Center hoe ze de Reserveringslijst gebruiken en welke verbeteringen ze graag zouden zien. Vervolgens hebben we de pagina opnieuw ontworpen en een deel van jullie feedback opgenomen.

Hier zijn enkele van de verbeteringen die je kunt verwachten:

Eenvoudige toegang: Velen van jullie vertelden ons dat de Reserveringslijst lastig te vinden was. Om hier iets aan te doen, hebben we bovenaan de pagina een directe link toegevoegd aan het navigatiemenu (rechts van de Inbox). Nu kun je jouw reserveringen op elk moment bekijken, zonder dat je een bladwijzer voor de pagina hoeft te maken.

Betere navigatie: Naarmate we door de jaren heen informatie aan de Reserveringslijst toevoegden, konden jullie de gegevens die je zocht steeds moeilijker terugvinden. Daarom hebben we een deel van die informatie verplaatst om de pagina overzichtelijker en intuïtiever te maken.

De belangrijkste informatie staat in de kolommen. Klik op de knop Details in de rechterkolom om de ​​volledige paginaweergave van de reservering te openen, met onder andere het uitbetalingsoverzicht, eventuele extra gasten, de annuleringsvoorwaarden en nog veel meer. We hebben de pagina ook printvriendelijker gemaakt met een nieuwe vormgeving, waardoor de rapporten die je kunt downloaden nu beter te lezen zijn.

Sorteer- en filterfuncties: We hebben opties voor sorteren en filteren toegevoegd om je meer manieren te geven om je lijst met reserveringen te bekijken. Je kunt je reserveringen nu sorteren op Aankomende of Alle, en op gereserveerde datums. We blijven meer functies voor sorteren en filteren toevoegen, dus houd dit in de gaten.

Reserveringslijst downloaden: Je Reserveringslijst neem je nu zo overal mee naartoe. Op veler verzoek hebben we een gloednieuwe exportfunctie toegevoegd. Nu kun je jouw hele Reserveringslijst exporteren als CSV-bestand, dat je in Excel of een andere app voor spreadsheets kunt openen.

Kalender synchroniseren: De functie om je kalender te synchroniseren is nu makkelijker te vinden onder het menu Exporteren in de rechterbovenhoek van je Reserveringenlijst. Je kunt je reserveringen synchroniseren met elke agenda die gebruikmaakt van de iCalender-opmaak, zoals Google Calendar.  

Compleet vervolgmenu: Je kunt nog steeds alle vervolgacties uitvoeren voor een specifieke reservering, waaronder Bellen, E-mailen of Annuleren. We hebben deze functies naar een submenu verplaats, dat je kunt openen door op de drie stippen rechts van de knop Details te klikken. In dit menu vind je ook het reserveringsnummer en btw-facturen (indien van toepassing), zodat je die altijd bij de hand hebt.

Doorlopende feedback: We horen graag wat je ervan vindt zodat we onze Reserveringslijst kunnen blijven verbeteren, en daarom hebben we een feedbackveld toegevoegd aan de pagina. Je kunt je ideeën om de Reserveringslijst nog beter te maken op elk moment doorgeven.

Houd de aanpassingen in de gaten, naarmate we de Reserveringslijst verder optimaliseren!