English中文DeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어Portuguêsру́сский

Op 19 april hebben we bekend gemaakt dat we een paar grote veranderingen gaan doorvoeren in de manier hoe we de juiste gast aan de juiste verhuurder koppelen. We hebben een jaar onderzoek gedaan naar de beste manier voor gasten en verhuurders om hun voorkeuren te delen, zodat aan alle verwachtingen van de reis kan worden voldaan—of de verwachtingen zelfs overstijgt. Omdat we altijd ontwerpen met jouw wensen in ons achterhoofd hebben onze onderzoekers de hele wereld over gereisd om ideeën en suggesties van honderden verhuurders te verzamelen. Sinds de lancering in april hebben we de nieuwe mobiele zoekmogelijkheden geïntroduceerd voor steeds meer leden van de community, zodat jij het kan gebruiken en je feedback met ons kan delen.

Samen zijn we in staat om nog meer te leren, het product nog verder te verbeteren en daarom vinden we het ontzettend spannend om met jou te delen wat we tot nu toe hebben gehoord.

Je houdt ervan om gekoppeld te worden aan reizigers die passen bij jouw verhuurstijl.

Het resultaat van een goede match houdt simpelweg in dat jij minder tijd kwijt bent aan het beantwoorden van vragen en het stellen van de juiste verwachtingen. Zo vertelde een verhuurder ons dat de potentie van een goede match echt geweldig is omdat, “Het zoveel tijd bespaart en in sommige gevallen zelfs een teleurstelling.” Door gedetailleerde voorkeuren van zowel reizigers als verhuurders te verzamelen voor ze de resultaten te laten zien, is het voor ons mogelijk om reizigers de opties te laten zien die goed bij ze passen. Doordat reizigers per buurt kunnen zoeken vinden ze communities die goed bij ze passen en de nieuwe reisgidsen zorgen ervoor dat je een stad kan ontdekken alsof je er zelf leeft. En als je gasten zich ergens thuisvoelen, dan heb jij je taak als succesvolle verhuurder volbracht.

Je wil meer controle over de buurt waarmee je advertenties wordt geassocieerd.

Als je net over de grens van een populaire buurt woont, dan wil je geen gasten mislopen die graag in die buurt willen verblijven. Daarom zijn we op zoek gegaan naar manieren om advertenties die in de omgeving liggen niet weg te laten uit de zoekresultaten. Als je precies op de grens woont tussen twee bepaalde wijken en meent dat je advertentie wordt geassocieerd met de verkeerde buurt, laat het ons dan weten. Er werkt zelfs een cartograaf bij ons die je kan helpen met het bepalen van de juiste grenzen.

Jij bent de expert in het beschrijven van je eigen buurt.

We hebben levendige en uitnodigende beschrijvingen van 691 verschillende buurten in 23 populaire steden verzameld van verhuurders die daar wonen. Als je gasten vertrekken kunnen ze helpen bij het verbeteren en aanvullen van de beschrijvingen door hun ervaringen en impressies van de buurt te delen. Maar je hebt ook gevraagd wat je moet doen als de beschrijving van je buurt onvolledig is, of als het unieke karakter van je buurt niet goed naar voren komt.

We zijn constant aan het werk om de beschrijvingen nog beter te maken, zodat ze nauwkeuriger worden en beter aansluiten bij jouw ervaringen en impressies. En terwijl de beschrijvingen steeds blijven ontwikkelen en verbeteren kun jij reizigers natuurlijk laten weten wat jij weet! Als je op een stille straat woont in een levendige buurt dan is je advertentiepagina de perfecte plek om reizigers te vertellen dat ze het beste krijgen van twee werelden: een oase van rust in het hart van alle drukte.

Je wilt weten of door het filteren per buurt het aantal bezoeken aan je advertentie zal afnemen.

We introduceren deze verandering heel langzaam en letten daarbij goed op dat het geen negatief effect heeft op het aantal bezichtigingen van je advertentie, en dat meer gasten een goede match kunnen vinden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je advertentie goed zichtbaar is voor reizigers die het ook daadwerkelijk zullen reserveren en die bovendien ontzettend zullen genieten van hun ervaring. We zullen binnenkort de trends openbaar maken die ons daarbij opgevallen zijn, dus stay tuned.

Langzaam zullen we de nieuwe zoek-ervaring introduceren aan de rest van de community zodat we kunnen reageren op jouw feedback en het product kunnen aanpassen aan jouw behoeften. Laat ons weten wat jij vindt! En aan iedereen die zijn feedback al heeft opgestuurd: ontzettend bedankt—we werken de hele tijd aan verbeteringen die geïnspireerd zijn op jouw ideeën, zelfs nu.