中文EnglishDeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어Portuguêsру́сский

Als verhuurder op Airbnb ben jij altijd bezig met het herdefiniëren van het begrip gastvrijheid. Omdat jij reizigers laat zien dat gastvrijheid niet alleen een plek is om te slapen, maar dat het er om gaat dat je naar een nieuwe plek gaat waar je thuiskomt op het moment dat je over de drempel stapt. We hebben een nieuwe campagne gelanceerd waarin we deze unieke en authentieke ervaring die jij levert willen overbrengen. We willen dit met de hele wereld delen zodat we nog meer gasten in onze Community kunnen verwelkomen—en in onze huizen. Samen met deze campagne zullen we een paar veranderingen doorvoeren waardoor het nog makkelijker is voor jou om je gasten een unieke ervaring te bieden.

De verhuurder bestemt
We lanceren een aantal nieuwe mogelijkheden waarmee jij nog meer controle hebt over de gasten die in jouw huis verblijven. Voor algemene voorkeuren zoals Zijn huisdieren welkom in deze woning? of Is roken toegestaan? heb je de optie om met Ja of Nee te antwoorden.

  • We zorgen dat deze instellingen en jouw huisregels prominent aanwezig zijn als een gast een reserveringsaanvraag stuurt of je ruimte direct wilt reserveren – zodat ze jouw regels en restricties van te voren kunnen lezen
  • Gasten moeten uitdrukkelijk akkoord gaan met jouw regels voordat ze kunnen reserveren
  • We zullen de gast vragen om het totale aantal gasten te bevestigen

screen_P4_rules_NL

Persoonlijke koppeling
We voegen deze nieuwe instellingen toe aan een nieuw ontworpen ervaring voor gasten, die we geleidelijk introduceren met onze mobiele Airbnb app. We zullen gasten vragen om meer informatie, zodat ze gepersonaliseerde koppelingen kunnen zien als ze zoeken. Als je nu bijvoorbeeld aangeeft dat je geen huisdieren toestaat, dan is de kans heel klein dat gasten die reizen met huisdieren contact met je zullen opnemen.

We leren de hele tijd meer over onze gasten, hun voorkeuren en welke accommodaties ze hoge beoordelingen hebben gegeven. Deze informatie gebruiken we om de zoekresultaten nog beter aan te passen aan persoonlijke voorkeuren—omdat die voor elke gast anders. We hebben lang gewerkt aan deze verbeteringen om nog betere koppelingen te kunnen maken en om uiteindelijk het gemiddelde aantal reserveringen per verhuurder te verhogen.

Buurten en Reisgidsen
Om gasten te helpen begrijpen hoe het is om daadwerkelijk te wonen op hun bestemming—en om ervoor te zorgen dat ze de juiste verwachtingen hebben voordat ze aankomen—hebben we de inhoud en beschrijving van onze steden en buurten aangepast voor populaire reisbestemmingen. We hebben met honderden verhuurders gepraat om uitnodigende beschrijvingen van de buurt te maken, gecombineerd met prachtige foto’s.

  • Op verschillende populaire reisbestemmingen kunnen reizigers de nieuwe mobiele ervaring gebruiken om de soort buurt te kiezen waar ze willen verblijven, op basis van categorieën zoals rustig of schilderachtig en deze voorkeuren zullen hun koppelingen bepalen
  • De beschrijvingen van de stad zij nu ook voorzien van reisgidsen waarin de aanbevelingen van lokale verhuurders voor hun buurt zijn samengevoegd
  • Wanneer je gasten de Airbnb app openen tijdens hun verblijf, dan hebben ze een directe link naar je persoonlijke reisgids

Wij denken dat de inhoud van onze reisgidsen en beschrijvingen van de buurt tot de beste van de wereld behoren omdat het geschreven is door de mensen die er zelf wonen. Om de ervaring van je gasten nog beter te maken kun jij je reisgids bijwerken en je aanbevelingen delen.

Wij horen graag jouw feedback
Het verzamelen van reacties en ideeën uit de verhuurders-community is een belangrijk onderdeel van ons proces tijdens het ontwikkelen van nieuwe functies. We hebben talloze uren besteed aan het verzamelen en onderzoeken van de inzichten van verhuurders en het analyseren van de data, voordat we deze veranderingen hebben doorgevoerd.

Vanaf vandaag zal deze nieuwe zoek-ervaring beschikbaar zijn voor een kleine groep verhuurders en gasten. In de komende weken zullen we deze updates langzaam beschikbaar maken voor meer verhuurders en gasten, zodat we ook hun feedback kunnen gebruiken om verdere verbeteringen door te voeren.

Elke dag voeren wij veranderingen en verbeteringen door, gebaseerd op de feedback van verhuurders en gasten. Maar omdat deze update zo ontzettend belangrijk is, willen we het makkelijk voor je maken om je feedback met ons te delen. Deel je feedback met ons over de nieuwste updates, zodat we jouw ervaring nog verder kunnen verbeteren. We zullen de belangrijkste onderwerpen van je inzichten delen en onze plannen in de komende weken daarop aanpassen.