English  Español  中文 —  Deutsch  Français  Italiano — 日本語  한국어  русский  Português  Nederlands

Twitter staat bekend om zijn snelle, open gesprekken. Het is eenvoudig te gebruiken en kan je, in de loop der tijd, helpen om nieuwe gasten te bereiken en influencers binnen jouw vakgebied te helpen aantrekken. Daarom is het belangrijk dat je vanaf het begin weet dat Twitter minder draait om het rechtstreeks promoten van je ervaring, en meer om het opbouwen van connecties, het delen van interessante content en een grapje maken. Gebruik Twitter om relaties op te bouwen zodat je een publiek hebt dat zin heeft om de interactie met je aan te gaan als je wel eens tweet over je ervaring.

Een paar tips waar je mee aan de slag kunt:

Voeg links en foto’s toe. Foto’s trekken de aandacht. Als je een link naar je Airbnb-ervaring toevoegt aan een post, komen er automatisch afbeeldingen van je ervaring bij te staan. Je kunt ook tot vier foto’s per post zelf toevoegen.

Bereik mensen met hashtags. Als mensen op Twitter zoeken naar iets om te doen, kan een hashtag ze helpen om jou te vinden. Je hebt op Twitter maar weinig tekens tot je beschikking, dus daar moet je strategisch mee omgaan. Richt je op kernwoorden waar mensen waarschijnlijk op zoeken, en voeg altijd je stad toe. Als je ervaring bestaat uit kajakken in Seattle, gebruik je bijvoorbeeld hashtags zoals #Kayaking, #Seattle en #Boating.

Ga op zoek naar trending hashtags. Je kunt op elk moment de top 10 trending hashtags van Twitter bekijken. Zit er een tussen die relevant is voor jouw ervaring, bijvoorbeeld #foodtravelchat, dan doe je er verstandig aan om je in het gesprek te mengen en zo het bereik van je post te vergroten.

Tag relevante organisaties en mensen. Door bepaalde mensen of bedrijven te taggen, wijs je ze op jouw tweet. Zijn er lokale organisaties of mensen die van dezelfde dingen houden die voordeel uit jouw post kunnen halen, en je mogelijk willen helpen bij het promoten van jouw ervaring? Heb je een ervaring met eten, dan kun je bijvoorbeeld denken aan de lokale markt of foodbloggers. Het beste kun je eerst een band opbouwen met deze organisaties door in te gaan op wat zij plaatsen.

Deel met Airbnb. Tag @Airbnb of gebruik de hashtag #AirbnbExperiences om je berichten en ervaring makkelijker vindbaar te maken voor mensen. We zien graag hoe jij jouw ervaring in de spotlights zet!

Airbnb Experiences social media urban hiking

Airbnb experiences social media Italian Cooking Class