English  Español  中文 —  Deutsch  Français  Italiano — 日本語  한국어  русский  Português  Nederlands

 

Om op Airbnb gepubliceerd te worden dient een ervaring toegang te bieden tot iets unieks, waar de gemiddelde toerist geen toegang toe heeft. Zorg er bij het indienen van je ervaring voor dat je benadrukt wat er zo bijzonder is aan de locaties die je met je gasten bezoekt. Denk na over hoe toegankelijk deze plekken of gemeenschappen zijn voor een typische reiziger. Overweeg om locaties of gemeenschappen te kiezen die speciale toegang bieden.

Ik begin mijn tour altijd met de vraag: ‘Waarom heb je deze ervaring geboekt?’ Mensen zeggen dat ze op zoek waren naar een ongewone activiteit. Wat ik ze aanbied is iets unieks, iets wat ze zelf niet zouden kunnen doen. Ik heb geprobeerd een interessantere tour samen te stellen dan anderen al aanboden. En dat werkte.  – Gabriela, host van Leer Klein-Afrika kennen

Een aantal manieren waarop jouw ervaring insider-toegang kan bieden:

  • Geeft toegang tot een speciale plek, zoals een bar die alleen voor locals is, of een verborgen buurttuin
  • Laat gasten kennismaken met mensen, gemeenschappen of activiteiten waar ze anders geen toegang toe zouden hebben
  • Biedt een unieke blik of invalshoek op een typische of veel voorkomende toeristische activiteit

Onthoud dat dit dingen moeten zijn die gasten normaal gesproken niet zelf kunnen ervaren.

Marvin, de host van Bijenhouden in de achtertuin, biedt unieke toegang tot zijn eigen achtertuin, en ook tot lokale gemeenschapstuinen waar gasten bijenkorven in Los Angeles kunnen bezoeken.

Zorg ervoor dat je in je inzending benadrukt wat jouw betrokkenheid is met deze plekken of gemeenschappen. Waarom zijn ze speciaal voor jou en waarom zouden je gasten ze ook interessant vinden? Je kunt zelfs overwegen om een blijvende herinnering te delen die betrekking heeft op deze plekken. Iets wat je met je gasten kunt delen.

—————————————————————————————————————————————

Ervaringen in de Airbnb-marktplaats moeten voldoen aan de kwaliteitsnormen van Airbnb. Deze normen onderscheiden ervaringen van andere excursies en rondleidingen. Om gepubliceerd te worden moet uit de inzending blijken dat je ervaring expertise, toegang en gastvrijheid biedt. Deze normen helpen ons te verzekeren dat de marktplaats uit hoogwaardige ervaringen bestaat onder leiding van deskundige, gastvrije hosts.  Lees hier meer over de kwaliteitsnormen van Airbnb.