Hola!

Deixa’m que em presenti: sóc la Laura Chambers i dirigeixo l’equip d’Airbnb que es dedica a ajudar amfitrions com tu a tenir èxit. És possible que em recordis del Preguntes i respostes d’amfitrions més recent. He estat fan i usuària compromesa d’Airbnb durant molt de temps, però des que em vaig incorporar oficialment a l’equip el juliol passat, una cosa m’ha quedat encara més clara: és aquesta meravellosa comunitat d’amfitrions la que fa que Airbnb sigui tan especial.

De tota la gent que forma part de la comunitat d’amfitrions d’Airbnb, estem especialment agraïts als Superhosts. Volem fer alguna cosa especial per honorar-los, ara que s’acaba el 2018. Per això, avui estic encantada de poder-te anunciar que hem organitzat un nou esdeveniment increïble: la semana dels Superhosts .

Felicitats a tots els Superhosts! És una fita enorme. La comunitat d’Airbnb es basa en l’hospitalitat i la confiança, i vosaltres sou un gran exemple d’aquest esperit i excel·lència. Per això no és cap sorpresa que els Superhosts guanyin un 22 % més de mitjana*; els hostes valoren realment la vostra hospitalitat.

Aquesta setmana estarà plena de celebracions i reconeixements. Com a Superhost, tindràs:

  • Un regal personalitzat: si ets un Superhost, dona un cop d’ull a la safata d’entrada. Esperem que gaudeixis del mapa personalitzat que acabes de rebre, on es destaca el teu viatge com a amfitrió d’Airbnb.
  • Més visibilitat respecte als hostes: aquesta setmana, es podran veure Superhosts a la part superior de la pàgina d’inici d’Airbnb i així seran més visibles per als milions de persones que visiten Airbnb cada dia.

Si els hostes tenen curiositat i fan clic per obtenir més informació, accediran a una pàgina web nova on apareixeran els Superhosts. Aquesta pàgina els ajudarà a entendre millor la icona del distintiu de Superhost del teu anunci com a símbol de la increïble hospitalitat que ofereixes.

  • Celebració social: durant tota la setmana, destacarem alguns Superhosts extraordinaris a través de les xarxes socials. Dona-hi un cop d’ull i segueix els passos:

Espero que gaudeixis d’aquesta setmana de celebracions! 

Felicitats de nou a tots els Superhosts! Gràcies per tot el que fas i que segueixis passant-ho bé fent d’amfitrió!

Laura

*Basat en dades internes d’Airbnb que comparen la mitjana d’ingressos obtinguts durant el 2017 per part dels Superhosts d’arreu del món amb els de la resta d’amfitrions (amb més de 10 reserves).