Hej alle sammen

Lad mig lige præsentere mig selv: Jeg hedder Laura Chambers, og jeg leder det team hos Airbnb, der er dedikeret til at hjælpe værter som jer med at lykkes. (I kan måske huske mig fra den seneste omgang Spørgsmål og svar for værter.) Jeg har været fan og engageret bruger af Airbnb i lang tid, men siden jeg officielt blev medlem af teamet i juli, er en ting blevet endnu tydeligere for mig: Det er det vidunderlige netværk af værter, der gør Airbnb så speciel.

I Airbnb’s netværk af værter sætter vi særlig pris på Superhosts. Nu hvor 2018 nærmer sig sin afslutning, vil vi gøre noget særligt for at fejre dem. Så jeg er glad for at kunne meddele, at vi i dag starter et spændende nyt arrangement for første gang nogensinde: Superhost Week!

Tillykke til dem af jer, der er Superhosts. Det er en kæmpe bedrift. Airbnb’s netværk er drevet af stor gæstfrihed og tillid, og I eksemplificerer den ånd og dygtighed. Det bør ikke komme som en overraskelse, at Superhosts tjener ca. 22 % mere i gennemsnit* – gæster sætter virkelig pris på jeres gæstfrihed.

Denne uge bliver fuld af fejringer og anerkendelse. Her er, hvad Superhosts kan forvente:

  • En personlig gave: Hvis du er Superhost, så kig i din indbakke. Vi håber, I bliver glade for det tilpassede kort, I lige har modtaget, som fremhæver jeres eget forløb som vært hos Airbnb.
  • Markedsføring rettet mod gæster: I denne uge vil Superhosts blive fremhævet øverst på Airbnb’s hjemmeside, hvilket gør Superhosts mere synlige for de millioner af mennesker, der besøger Airbnb hver dag.

Hvis gæsterne er nysgerrige og klikker for at få mere at vide, føres de hen til en helt ny webside, hvor vi præsenterer Superhosts. Denne side hjælper dem til bedre at forstå Superhost-emblemet på dit opslag som et symbol på den fantastiske gæstfrihed, du tilbyder.

  • Social fejring: I løbet af ugen fremhæver vi nogle ekstraordinære Superhosts på de sociale medier. Se det, og følg med her:

Jeg håber, I nyder denne festlige uge! 

Endnu engang tillykke til dem af jer, der er Superhosts. Tak for alt det, I gør – og god fornøjelse med værtskabet!

Laura

*Baseret på interne Airbnb-data, der sammenligner medianen for den samlede indtjening blandt Superhosts med andre værter (med mindst ti reservationer) på platformen på verdensplan i løbet af 2017.