Γεια σε όλους!

Επιτρέψτε μου να συστηθώ εν συντομία: Είμαι η Laura Chambers και ηγούμαι της ομάδας της Airbnb που είναι αφοσιωμένη στο να βοηθά οικοδεσπότες όπως εσείς να πετυχαίνουν. (Μπορεί να με θυμάστε από την πρόσφατη συνεδρία Ερωτήσεων & Απαντήσεων Οικοδεσπότη.) Είμαι υποστηρικτής και αφοσιωμένη χρήστης της Airbnb εδώ και πολύ καιρό, αλλά από τότε που ενσωματώθηκα επίσημα στην ομάδα τον Ιούλιο, ένα πράγμα μού έχει γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο: Η υπέροχη κοινότητα των οικοδεσποτών είναι αυτή που κάνει την Airbnb τόσο ξεχωριστή.

Στην κοινότητα οικοδεσποτών της Airbnb, εκτιμούμε ιδιαιτέρως τους Superhost. Καθώς το 2018 πλησιάζει στο τέλος του, θα θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για να τους γιορτάσουμε. Έτσι, σήμερα,  είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ξεκινάμε ένα συναρπαστικό νέο γεγονός για πρώτη φορά: την Εβδομάδα Superhost!

Συγχαρητήρια σε όσους από εσάς είστε Superhost. Είναι τεράστιο επίτευγμα. Η κοινότητα της Airbnb τροφοδοτείται από τη σπουδαία φιλοξενία και εμπιστοσύνη και αποτελείτε παράδειγμα για αυτό το πνεύμα και την αριστεία. Δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Superhost κερδίζουν περίπου 22% περισσότερα (χρήματα) κατά μέσο όρο*—οι επισκέπτες εκτιμούν πραγματικά τη φιλοξενία σας.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από εορτασμούς και αναγνωρίσεις. Ορίστε τι μπορούν να περιμένουν οι Superhost:

  • Ένα εξατομικευμένο δώρο: Αν είστε Superhost, ελέγξτε τα εισερχόμενά σας. Ελπίζουμε να απολαύσετε τον εξατομικευμένο χάρτη που μόλις λάβατε, ο οποίος επισημαίνει το ταξίδι σας ως οικοδεσπότης με την Airbnb.
  • Μάρκετινγκ στους επισκέπτες: Αυτή την εβδομάδα, οι Superhost θα εμφανίζονται στην κορυφή της αρχικής σελίδας της Airbnb, παρέχοντας στους Superhost μεγαλύτερη προβολή στα εκατομμύρια των ατόμων που επισκέπτονται καθημερινά την Airbnb.

Αν αυτό κινήσει την περιέργεια των επισκεπτών και κάνουν κλικ για να μάθουν περισσότερα, θα μεταβούν σε μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα όπου προβάλλουμε τους Superhost. Αυτή η σελίδα θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα το εικονίδιο του σήματος του Superhost στην καταχώρησή σας, ως σύμβολο της εκπληκτικής φιλοξενίας που προσφέρετε.

  • Κοινωνικός εορτασμός: Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προβάλλουμε μερικούς εξαιρετικούς Superhost στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ρίξτε μια ματιά και ακολουθήστε εδώ:

Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την εβδομάδα εορτασμού! 

Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους από εσάς είστε Superhost. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε— και καλή φιλοξενία!

Laura

*Σύμφωνα με εσωτερικά δεδομένα της Airbnb, που συγκρίνουν τα μέσα συγκεντρωτικά έσοδα των Superhost με εκείνα άλλων οικοδεσποτών (με τουλάχιστον 10 κρατήσεις) στην πλατφόρμα παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια του 2017.