Hei kaikille,

esittelen itseni lyhyesti: olen Laura Chambers ja johdan Airbnb:ssä tiimiä, joka on omistautunut auttamaan kaltaisiasi majoittajia menestymään. (Saatat muistaa minut viimeisimmästä majoittajien kysymys- ja vastaustilaisuudesta.) Olen ollut Airbnb:n ihailija ja ahkera käyttäjä jo pitkään. Siitä lähtien, kun liityin heinäkuussa tiimiin virallisesti, minulle on selkeytynyt yksi asia: nimenomaan majoittajien mahtava yhteisö tekee Airbnb:stä erityisen.

Arvostamme erityisen paljon Airbnb-majoittajayhteisön Supermajoittajia. Vuoden 2018 lähestyessä loppuaan halusimme tehdä jotain erityistä juhliaksemme heitä. Tänään olen aivan innoissani voidessani ilmoittaa, että käynnistämme tänään aivan uuden ja jännittävän tapahtuman, Supermajoittajaviikon!

Onnittelut teille, jotka olette Supermajoittajia. Se on valtava saavutus. Airbnb-yhteisöä pyörittää mahtava vieraanvaraisuus ja luottamus, ja sinä olet esimerkki tästä hengestä ja erinomaisuudesta. Ei pitäisi olla mikään yllätys, että Supermajoittajat ansaitsevat keskimäärin noin 22 % enemmän* – vieraat todella arvostavat vieraanvaraisuuttasi.

Tämä viikko on täynnä juhlia ja arvonantoa. Supermajoittajat voivat odottaa seuraavaa:

  • Henkilökohtainen lahja: Jos olet Supermajoittaja, tarkista postilaatikkosi. Toivomme, että nautit juuri saamastasi sinulle suunnittellusta kartasta, joka kuvastaa taivaltasi Airbnb:n majoittajana.
  • Markkinointi vieraille: Tällä viikolla Supermajoittajia esitellään Airbnb:n kotisivun yläreunassa, minkä ansiosta Supermajoittajat näkyvät paremmin miljoonille Airbnb:llä päivittäin vieraileville ihmisille.                                                                                                                                                                                       

Jos vieraat kiinnostuvat ja napauttavat saadakseen lisätietoja, he siirtyvät upouudelle verkkosivulle, jolla esittelemme Supermajoittajia. Tämä sivu auttaa heitä ymmärtämään paremmin, että ilmoituksesi Supermajoittaja-erikoismerkki symboloi mahtavaa vieraanvaraisuuttasi.

  • Yhteisöjuhla: Koko viikon ajan nostamme esiin joitakin ainutlaatuisia Supermajoittajia sosiaalisen median kanavilla. Tutustu siihen ja seuraa täältä:

Toivottavasti nautit tästä juhlaviikosta! 

Onnittelut vielä kerran teille, jotka olette Supermajoittajia. Kiitos kaikesta, mitä teette – ja kivaa majoittamista!

Laura

*Perustuu Airbnb:n sisäisiin tietoihin, joissa vertaillaan Supermajoittajien ansaitsemaa keskimääräistä kokonaistuloa muiden majoittajien tuloihin (joilla yli 10 varausta) Airbnb-palvelussa eri puolilla maailmaa vuoden 2017 aikana.