Pozdrav svima!

Dopustite mi da se predstavim: moje je ime Laura Chambers i voditeljica sam tima koji je Airbnb okupio kako bi pomagao domaćinima poput vas na njihovom putu do uspjeha. (Možda vam djelujem poznato ako ste pratili posljednje izdanje „Razgovora s domaćinima”.) Već sam dugo obožavatelj i angažirani korisnik Airbnba, ali otkako sam se u srpnju službeno pridružila timu, jedna mi je stvar postala još jasnija: predivna zajednica domaćina ono je što Airbnb čini tako posebnim.

U Airbnbovoj zajednici domaćina posebno cijenimo trud Superhostova. Kako se bliži kraj 2018. godine, željeli smo u njihovu čast prirediti nešto posebno. Stoga s velikim zadovoljstvom objavljujem da danas pokrećemo potpuno nov i uzbudljiv događaj: Tjedan Superhostova!

Čestitamo svima vama koji ste Superhostovi. To je uistinu veliko postignuće. Airbnbova zajednica počiva na iznimnom gostoprimstvu i povjerenju, a vi utjelovljujete taj duh i kvalitetu. Nikoga ne bi trebalo čuditi to što Superhostovi u prosjeku zarađuju oko 22 % više od ostalih* – gosti vas doista cijene kao domaćine.

Ovaj će tjedan biti pun slavlja i odavanja priznanja. Evo što Superhostovi mogu očekivati:

  • Poseban poklon: ako ste Superhost, provjerite dolazne poruke. Nadamo se da ćete uživati u prilagođenoj karti koju ste upravo dobili, a na kojoj su istaknuti najvažniji dijelovi vašeg putovanja na koje ste krenuli kao domaćin na Airbnbu.
  • Izraženija marketinška komunikacija prema gostima: ovaj ćemo tjedan Superhostovima dodijeliti istaknuto mjesto na vrhu početne stranice Airbnba i na taj im način omogućiti da ih lakše primijete milijuni ljudi koji svakodnevno posjećuju Airbnb.

Znatiželjnim gostima koji kliknu na gumb „Saznaj više” otvorit će se nova stranica na kojoj predstavljamo Superhostove. Ova će im stranica pomoći da bolje shvate što ikona oznake Superhosta na vašem oglasu predstavlja: priznanje za sve vas koji ste se pokazali kao izvanredni domaćini.

  • Odavanje priznanja na društvenim mrežama: tijekom tjedna ćemo na društvenim mrežama istaknuti neke izvanredne Superhostove. Pogledajte i popratite sve to na sljedećim platformama:

Nadam se da ćete uživati u ovom tjednu slavlja! 

Još jednom čestitamo svima vama koji ste Superhostovi. Zahvaljujemo vam na svom trudu koji ulažete i sretno s ugošćivanjem!

Laura

*Temelji se na usporedbi internih podataka Airbnba o srednjoj vrijednosti ukupnog prihoda koji su u 2017. ostvarili Superhostovi te prihoda drugih domaćina (s više od 10 ostvarenih rezervacija) koji se oglašavaju na našoj platformi u čitavom svijetu.