Sziasztok!

Először is szeretnék bemutatkozni: Laura Chambers vagyok, és azt a csapatot vezetem az Airbnb-nél, amelyik a hozzád hasonló házigazdák sikerének elősegítésén dolgozik. (Talán emlékszel rám a legutóbbi, házigazdáknak szóló „kérdések és válaszok” eseményről.) Régóta nagy rajongója és elkötelezett felhasználója vagyok az Airbnb-nek, de amióta júliusban hivatalosan is csatlakoztam a csapathoz, egy dolog még világosabbá vált számomra: a házigazdák csodálatos közössége teszi ennyire különlegessé az Airbnb-t.

Az Airbnb házigazdáinak közösségében különösen nagyra értékeljük a Superhost-házigazdákat. Ahogyan közeledik 2018 vége, arra gondoltunk, hogy valami igazán különlegessel szeretnénk őket megünnepelni. Ezért óriási örömmel jelentem be, hogy a mai napon egy izgalmas, új eseményt indítunk útjára első alkalommal: a Superhost-hetet!

Gratulálunk a köztetek lévő Superhost-házigazdáknak! Óriási eredményt értetek el. Az Airbnb közösségét a nagyszerű vendéglátás és bizalom vezérli, ti pedig ezt a szellemiséget és kiválóságot példázzátok. Nem meglepő, hogy a Superhost-házigazdák átlagosan körülbelül 22%-kal többet keresnek* – a vendégek nagyra értékelik a vendégszeretetet, amiben nálatok részesülnek.

Ez a hét az ünneplésről és az elismerésről szól. A Superhost-házigazdák a következőkre számíthatnak:

  • Személyre szabott ajándék: Ha Superhost-házigazda vagy, nézd meg az e-mailjeidet. Reméljük, hogy tetszeni fog az egyedi, Airbnb-házigazdaként bejárt utadat bemutató térkép.
  • Népszerűsítés a vendégek körében: Ezen a héten Superhost-házigazdák jelennek meg az Airbnb kezdőlapjának tetején, így a Superhost-házigazdák nagyobb nyilvánosságot kapnak az Airbnb webhelyén, amelyet látogatók milliói keresnek fel nap mint nap.

Ha a vendégek kíváncsiak, és kattintanak a további információkért, egy vadonatúj weboldalra irányítjuk őket, ahol Superhost-házigazdákat mutatunk be. Ez az oldal segít a vendégeknek, hogy jobban megértsék, mit is takar a hirdetésedben megjelenő, Superhost-jelvényt ábrázoló ikon, az általad biztosított kiemelkedő vendégfogadási élmény szimbóluma.

  • Ünneplés a közösségi médiában: A hét folyamán kiemelünk néhány rendkívüli Superhost-házigazdát közösségimédia-csatornáinkon. A bejegyzéseket itt tudod megnézni és követni:

Remélem, élvezni fogod ezt az ünnepléssel teli hetet! 

Még egyszer gratulálok a köztetek lévő Superhost-házigazdáknak! Köszönet mindenért, amit tesztek, és kellemes vendégfogadást!

Laura

*Az Airbnb belső adatai alapján, a Superhost-házigazdák medián összesített bevételét összehasonlítva a platform más (10-nél több foglalást kapott) házigazdáinak bevételével világszerte 2017 során.