Hallo allemaal,

Ik stel mezelf even voor: ik ben Laura Chambers en ik leid het team van Airbnb, dat verhuurders zoals jou helpt om te slagen. Misschien dat je me nog kent van de meest recente Vraag & Antwoord-sessie voor Verhuurders? Ik ben al een lange tijd fan en betrokken gebruiker van Airbnb, maar sinds ik in juli officieel onderdeel werd van het team, is één ding nog duidelijker voor mij: het is de prachtige verhuurderscommunity die Airbnb zo speciaal maakt.

Binnen de verhuurderscommunity van Airbnb zijn we bijzonder dankbaar voor Superhosts. Nu 2018 ten einde loopt, wilden we iets speciaals doen om ze in het zonnetje te zetten. Daarom ben ik vandaag erg blij om voor de eerste keer dit spannende evenement aan te kondigen: Superhost-week!

Proficiat aan degenen onder jullie die Superhosts zijn. Het is zo’n enorme prestatie. De community van Airbnb draait op geweldige gastvrijheid en vertrouwen, en dat is iets wat jij ultiem uitstraalt. Het mag geen verrassing zijn dat Superhosts gemiddeld ongeveer 22 procent meer verdienen*. Gasten waarderen je gastvrijheid enorm.

Deze week staat bol van vieringen en erkenning. Dit kunnen Superhosts verwachten:

  • Een persoonlijk cadeau: als je een Superhost bent, controleer dan je inbox. We hopen dat je veel plezier hebt van de op maat gemaakte kaart die je zojuist hebt ontvangen, waarop jouw eigen reis als Airbnb-verhuurder wordt uitgelicht.
  • Marketing richting gasten: deze week staan Superhosts bovenaan de Airbnb-startpagina, waardoor Superhosts beter zichtbaar zijn voor de miljoenen mensen die dagelijks Airbnb bezoeken.

Als gasten nieuwsgierig zijn en meer informatie willen, dan worden ze naar een gloednieuwe webpagina gestuurd, waar we Superhosts in het zonnetje zetten. Deze pagina helpt ze de Superhost-badge te begrijpen, dat symbool staat voor de geweldige gastvrijheid die jij biedt.

  • Viering op sociale media: gedurende de week lichten we enkele buitengewone Superhosts uit op onze social media-kanalen. Bekijk en volg alles hier:

Ik hoop dat je van deze feestweek geniet! 

Nogmaals proficiat aan degenen onder jullie die Superhosts zijn. Bedankt voor alles wat je doet. Veel plezier met verhuren!

Laura

*Gebaseerd op interne Airbnb-gegevens die de mediaan van de totale omzet die verdiend is door Superhosts vergelijkt met andere verhuurders (met meer dan tien reserveringen) op het wereldwijde platform gedurende 2017.