Hei alle sammen,

La meg ta et øyeblikk for å introdusere meg selv: Jeg er Laura Chambers, og jeg leder teamet på Airbnb som er dedikert til å hjelpe verter som deg å lykkes. (Du husker meg kanskje fra den siste spørretimen for verter.) Jeg har vært en fan og engasjert bruker av Airbnb i lang tid, men siden jeg offisielt ble en del av teamet i juli, har en ting blitt enda tydeligere for meg: Det er det fantastiske fellesskapet av verter som gjør Airbnb så spesielt.

Innad i Airbnbs vertfellesskap er vi spesielt takknemlige for Superhosts. Nå som 2018 nærmer seg slutten ønsker vi å gjøre noe spesielt for å feire dem. Derfor er jeg begeistret for å kunngjøre at i dag lanserer vi en spennende ny begivenhet for første gang: Superhost Week!

Gratulerer til de av dere som er Superhosts. Det er en stor prestasjon. Airbnbs fellesskap er drevet av flott gjestfrihet og tillit, og du eksemplifiserer denne utmerkede holdningen. Det bør ikke være overraskende at Superhosts tjener rundt 22 % mer i gjennomsnitt *–gjester setter virkelig pris på gjestfriheten din.

Denne uken vil være full av feiringer og anerkjennelse. Her er hva Superhosts kan forvente:

  • En personlig gave: Hvis du er Superhost, sjekk innboksen din. Vi håper du vil nyte det egendefinerte kartet du nettopp har mottatt, som fremhever din egen reise som vert med Airbnb.
  • Markedsføring til gjester: Denne uken vil Superhosts bli vist øverst på Airbnbs hjemmeside, noe som gir Superhosts mer synlighet til de millioner av mennesker som besøker Airbnb hver dag.

Hvis gjestene er nysgjerrige og klikker for å lære mer, blir de omdirigert til en helt ny nettside der vi viser Superhosts. Denne siden vil hjelpe dem bedre å forstå Superhost-merkeikonet på utleiestedet, som er et symbol på den fantastiske gjestfriheten du viser.

  • Sosial feiring: Gjennom hele uken vil vi fremheve noen ekstraordinære Superhosts på sosiale medier. Sjekk det ut og følg med her:

Jeg håper du nyter denne uken med feiring! 

Gratulerer til de av dere som er Superhosts. Takk for alt dere gjør – og lykke til med vertskapet!

Laura

*Basert på interne Airbnb-data som sammenligner de totale medianinntektene som Superhosts fra hele verden oppnådde i løpet av 2017 sammenlignet med andre verter (med over 10 bestillinger) på plattformen.