Hej allihopa,

Låt mig få börja med att presentera mig själv: Jag heter Laura Chambers, och jag leder det team på Airbnb som är dedikerat till att hjälpa värdar som dig att lyckas. (Du kanske kommer ihåg mig från den senaste frågestunden för värdar.) Jag har varit ett fan och en engagerad användare av Airbnb under en lång tid, men sedan jag officiellt blev en del av teamet här i juli har en sak blivit ännu tydligare för mig, och det är den underbara community av värdar som gör Airbnb så speciellt.

Inom Airbnbs värd-community visar vi särskild uppskattning för Superhosts. Nu när 2018 närmar sig sitt slut vill vi göra något speciellt för att fira dem. Så jag är glad att kunna meddela att vi idag för första gången sparkar igång ett spännande nytt event: Superhost Week!

Grattis till de av er som är Superhosts. Det är verkligen en stor prestation. Airbnbs community baseras på stor gästfrihet och stort förtroende, och du exemplifierar denna anda och spetskompetens. Det borde inte vara någon stor överraskning att Superhosts tjänar cirka 22 % mer i genomsnitt* —gäster värderar verkligen er gästfrihet.

Denna vecka kommer att vara full av firande och erkännande. Här är vad Superhosts kan förvänta sig:

  • En personlig present: Om du är en Superhost, kolla din inkorg. Vi hoppas att du kommer att gilla den anpassade karta du just mottagit, som markerar din egen resa som en värd med Airbnb.
  • Marknadsföring till gäster: Denna vecka kommer Superhosts att visas längst upp på Airbnbs hemsida, vilket ger Superhosts mer synlighet mot de miljoner människor som besöker Airbnb varje dag.

Om gäster är nyfikna och klickar för att få veta mer kommer de till en helt ny webbsida där vi visar upp Superhosts. Den här sidan hjälper dem att bättre förstå Superhost-medalj på din annons, som en symbol för den fantastiska gästfrihet du tillhandahåller.

  • Socialt firande: Under hela veckan kommer vi att visa upp några extraordinära Superhosts på sociala medier. Kolla in detta och följ med här:

Jag hoppas att du kommer att njuta av festligheterna denna vecka! 

Grattis igen till de av er som är Superhosts. Tack för allt ni gör—och trevligt värdskap!

Laura

* Baserat på interna Airbnb-data som jämför samlade medianintäkter för Superhosts, jämfört med andra värdar (med över 10 bokningar) på plattformen över hela världen under 2017.