Vi har lagt mærke til, at de opdaterede Superhost-kriterier er blevet diskuteret livligt på det seneste, så vi vil gerne forklare, hvorfor vi har opdateret dem.

Superhost-programmet anerkender de bedste og mest ikoniske værter på Airbnb. Helt fra begyndelsen skulle man opfylde flere kriterier for at blive Superhost. Man skulle være vært for mindst 10 ophold om året, man måtte ikke have nogen aflysninger overhovedet (undtagen ved formildende omstændigheder), man skulle svare på 90% af de beskeder, man modtager, inden for 24 timer, og 80% af ens vurderinger skulle være på fem stjerner eller mere.

De første tre kriterier er fortsat de samme, men fra og med juli skal Superhosts nu have en gennemsnitlig vurdering på 4,8 i stedet for 80% 5-stjernede omtaler.

Der er flere grunde til, at vi har foretaget denne ændring. For det første fordi det er enklere og nemmere at forstå. Noget af den bedste feedback, vi fik, om de gamle kriterier var, at gæster ikke umiddelbart kunne forstå, hvad der skulle til for at blive Superhost. Med ændringen fra 80% 5-stjernede omtaler til en samlet vurdering på 4,8 kan gæster bedre forstå, hvad det betyder at være Superhost. Desuden er en overordnet vurdering på 4,8 stjerner i tråd med vores nye programmer som f.eks. Samlinger og Plus, der kræver en samlet vurdering på 4,8 samt flere andre kriterier.

Baseret på de seneste data vurderer vi, at mellem 90% og 95% af vores Superhosts ikke får noget problem med at kvalificere sig til Superhost-programmet med de nye kriterier. Vores mål er at have så mange Superhosts som muligt, og at alle værter tilbyder gæsterne oplevelser, der fortjener supergode omtaler. Det er vores plan at blive ved med at følge disse standarders indvirkning på Superhost-programmet på nært hold og udvikle dem alt efter, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Vi sætter stor pris på den feedback, du har givet indtil nu, og vi glæder os til at arbejde sammen med dig om at gøre programmet endnu mere klart og konsekvent.