Olemme havainneet, että Supermajoittajan arviointiperusteiden päivittämisestä on äskettäin käyty paljon keskustelua, joten haluamme selittää, miksi teimme kyseisen päivityksen.

Supermajoittajaohjelma antaa tunnustusta Airbnb:n parhaille ja edustavimmille majoittajille. Ohjelman alusta lähtien sinun on pitänyt täyttää useat arviointiperusteet tullaksesi Supermajoittajaksi: olet majoittanut ainakin 10 kertaa vuodessa, sinulla ei ole ollut yhtään peruutusta (poikkeuksena lieventävät asianhaarat), olet vastannut 90 %:iin saamistasi viesteistä 24 tunnin sisällä ja 80 % arvioistasi on ollut 5-tähden tai korkeampia.

Ensimmäiset kolme arviointiperustetta jäävät ennalleen, mutta heinäkuun alusta lähtien Supermajoittajalta vaaditaan 80 %:n 5-tähden arvostelujen sijaan 4,8-tähden yleisarvio.

Päätimme tästä muutoksesta useiden syiden perusteella. Ennen kaikkea siksi, että se helpottaa asian ymmärtämistä. Ohjelman entisistä arviointiperusteista saamastamme palautteesta nousi selvästi esille, että vieraat eivät luonnostaan ymmärtäneet, mitä Supermajoittajalta vaaditaan. Muutos 80 %:n 5-tähden arvosteluista 4,8-tähden yleisarvioon auttaa ymmärtämään, mitä on olla Supermajoittaja. Sen lisäksi siirtyminen 4,8-tähden yleisarvioon luo yhdenmukaisuutta uusiin ohjelmiimme – kuten Kokoelmat ja Plus –, joiden vaatimuksiin kuuluu 4,8-tähden yleisarvio ja joissa on useita muita arviointiperusteita.

Viimeaikaisten tietojen perusteella 90–95 %:lla Supermajoittajistamme ei ole mitään ongelmaa kelvata Supermajoittajaohjelmaan uusien arviointiperusteiden mukaisesti. Perimmäinen tavoitteemme on, että meillä on mahdollisimman paljon Supermajoittajia, ja että kaikki majoittajamme tarjoavat vieraille loistavien arvostelujen arvoisia kokemuksia. Aiomme seurata edelleen tarkkaan, millainen vaikutus näillä standardeilla on Supermajoittajaohjelmaan, ja kehittää niitä sen mukaan, miten ne toimivat tai eivät toimi. Arvostamme todella paljon tähän mennessä antamaasi palautetta ja haluamme mielellämme työskennellä kanssasi edistääksemme ohjelman selkeyttä ja johdonmukaisuutta.