Er gaat niets boven een pluim op je werk wanneer je je schouders eronder hebt gezet. En zo velen van jullie zetten een tandje bij om magische verblijven te creëren voor gasten. Ons recensieteam weet hoe belangrijk positieve feedback is, dus tijdens een brainstormsessie werd het volgende idee geopperd: wat als we gasten een manier gaven om snel en eenvoudig aan te geven wat zo geweldig was aan hun verblijf bij een verhuurder? We identificeerden de thema’s die gasten het meest waardeerden tijdens hun best beoordeelde reizen, en maakten daar een keuzelijst van. Even doorspoelen naar vandaag en hun idee is tot leven gekomen. Hier zijn de top zeven thema’s die naar voren kwamen:Wanneer een gast zijn of haar reis een totale beoordeling van 4 tot 5 sterren geeft, wordt hij of zij automatisch gevraagd om wat meer informatie te geven over wat de reis onvergetelijk maakte. Gasten kunnen zoveel van de zeven complimenten kiezen als ze willen, en (zoals altijd) kunnen ze hun ervaring in eigen woorden toelichten met openbare of privéfeedback. Dus de volgende keer dat je je gasten versteld doet staan, krijgen ze dit te zien:

We hebben ook een speciaal veld voor ‘Complimenten’ toegevoegd aan je recensieoverzicht wanneer je dit in de Airbnb app op je mobiele telefoon bekijkt, zodat je zeker te zien krijgt wat gasten aan je ruimte en je verhuurstijl waardeerden. Het team legt nog de laatste hand aan deze functie voor op het web, dus spoedig zie je het veld ‘Complimenten’ ook als je achter je computer zit.

Binnenkort meer. We zoeken nog manieren om deze complimenten aan gasten te tonen in de zoekresultaten, zodat ze zien hoe jouw gastvrijheid tot uiting komt. Dit zal bijdragen om de juiste verwachtingen te schetsen voor gasten en kan jou helpen je doelen als verhuurder te bereiken. Wij juichen je toe, of je nu al een paar complimenten gekregen hebt of uitkijkt naar het eerste.