English  Español  中文 —  Deutsch  Français  Italiano — 日本語  한국어  русский  Nederlands

Je beschikbaarheid heeft te maken met wanneer en hoe vaak je jouw ervaring aanbiedt, en het beïnvloedt hoe gemakkelijk potentiële gasten jouw ervaring op Airbnb vinden. Die instellingen zijn natuurlijk volledig aan jou, en we hopen dat de volgende tips over beschikbaarheid je zullen helpen bij het bereiken van je doelen als verhuurder.

Nadenken over de lange termijn.

Als je geen beschikbaarheid hebt, wordt je ervaring niet weergegeven in de zoekresultaten. Om zichtbaar te zijn voor zoveel mogelijk potentiële gasten, is het handig om elke maand minstens een paar beschikbare ervaringen aan te bieden (voor minimaal de komende drie tot vier maanden). Vergeet niet dat gasten direct alle datums kunnen reserveren die jij beschikbaar hebt gemaakt in je agenda.

Toegewijd zijn.

Het annuleren of wijzigen van een gereserveerde ervaring kan storend zijn voor gasten en de plannen die ze hebben gemaakt. Het is belangrijk om je kalender up-to-date te houden, zodat je alle reserveringen kunt accepteren. Houd er ook rekening mee dat als je annuleert er een boete van maximaal $500 USD kan zijn en je account kan worden opgeschort. Ons Helpcentrum heeft artikelen over het annuleringsbeleid voor verhuurders en wat er gebeurt als een gast annuleert.

Openstaan ​​voor iets nieuws.

Een geweldige tip van hosts was om te kijken wat voor soort beschikbaarheid het beste werkt binnen jouw markt. Reserveringen kunnen afhankelijk zijn van je locatie, het seizoen en het type ervaring dat je organiseert. Overweeg om te experimenteren met de beschikbaarheid en doorlooptijd die is gekoppeld aan je ervaring om te zien wat de beste reactie van gasten oplevert, aangezien sommige gasten graag op het laatste moment willen zoeken en reserveren terwijl anderen dat zo ver mogelijk van tevoren willen doen.

Doordat ik regelmatig fotoshoots doe heb ik geleerd om creatiever te zijn en de ervaringen fris en spannend te houden, omdat ik niet altijd naar exact dezelfde locaties ga. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik een ​​betere ondernemer en probleemoplosser ben geworden, terwijl ik mijn bedrijf en mijn merk steeds verder uitbreidt.

– Raul, Host van Street Cinema in Miami

Ik bied twee verschillende ervaringen aan en ontdekte al snel welke het meest populair was, dus heb ik mijn agenda zo verschoven dat ik de meest populaire ervaring vijf dagen per week beschikbaar heb en de andere ervaring voor de andere twee dagen. Ik kreeg veel reserveringen tijdens het hoogseizoen en was in staat om regelmatige reserveringen te krijgen van november tot maart.

— Paris, host van Sunset Biking Under Table Mountain in Kaapstad