English Español — 中文 —  Deutsch Français Italiano — 日本語 한국어 русский Português — Nederlands

Airbnb Ervaringen zijn unieke activiteiten die door locals zijn ontworpen en georganiseerd. In tegenstelling tot een typische rondleiding of workshop gaan deze ervaringen verder dan de activiteit zelf. Door het delen van hun passie krijg je een unieke inkijk in de wereld van de host. De hosts bieden hun gasten speciale kennis, unieke vaardigheden en toegang tot lokale plekken en gemeenschappen die gasten zelf niet zouden kunnen vinden, waardoor duurzame verbindingen en waardevolle herinneringen worden gecreëerd.

De meest succesvolle ervaringen geven je toegang tot buitengewone en unieke plekken en activiteiten die heel bijzonder zijn in de stad van je host. Bijvoorbeeld:

Wat maakt een Airbnb Ervaring zo bijzonder?

Ervaringen vertellen het verhaal vanuit het unieke perspectief en de passie van de host, of het nu gaat om hun liefde voor street food, het ontwerpen en maken van kleding of de geschiedenis van hun buurt.

Succesvolle Airbnb-ervaringen bevatten altijd deze vier kwaliteiten:

Guests pet a wolf on the Los Angeles Airbnb experience Walk with wolvesToegang. Hosts delen hun speciale kennis met gasten en geven hen een kijkje achter de schermen en toegang tot mensen, plaatsen en activiteiten die gasten normaal gesproken niet zouden vinden.

Wandelen met wolven! Contact maken met wolven in een speciale opvang in het Angeles National Forest.

Dansen met de Queens of Castro. Een kijkje achter de schermen van het leven als een drag queen in San Francisco.


Airbnb experience host Chayet talks to a guest on her Paris Airbnb experience African Fashion in the City

Perspectief. Deze ervaring heeft een persoonlijke betekenis voor de host en geeft inzicht in hun unieke kijk op de wereld. Ervaringen die het verhaal van de host vertellen en gasten inzicht geven in een andere wereld.

Bondi Dawn Patrol. Bezoek het bekende strand van Bondi Beach in Sydney met een badmeester en een reality tv-ster.

Afrikaanse mode in de stad. Ontdek de Afrikaanse mode-scene in Parijs, met deskundige ontwerpers en designers.


Participatie. Hosts geven gasten de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan activiteiten tijdens de ervaring, en niet alleen om passief te observeren.

Muren schilderen met een ‘street artist’. Werk samen met een bekende street artist uit Barcelona aan een muurschildering.


Experience host Kevin leads a dancer during his Miami Airbnb experience Salsa & Bachata Night in Miami

Passie. Hosts zijn gepassioneerd over het thema en de ervaring en laten je delen in hun kennis of laten een fantastische beheersing van de activiteit zien.

Een nacht vol Salsa en Bachata in Miami. Leer hoe je moet dansen van een professionele instructeur en ondernemer.

The Gangsta Gardener. Leer alles over tuinieren in de stad met een expert binnen de beweging — een documentaire producer, TED-spreker en activist.

Bekijk de volledige lijst met kwaliteitsstandaarden van Airbnb in het Helpcentrum.

Ben jij er klaar voor om je passie met de wereld te delen? Creëer dan nu een ervaring en stuur het naar ons op.