English  Español  中文 —  Deutsch  Français  Italiano — 日本語  한국어  русский  Português  Nederlands

Ervaringen met sociale impact kunnen je organisatie en goede doel op de volgende manieren helpen:

Fondsen werven.

Airbnb scheldt alle servicekosten kwijt, waardoor 100% van de opbrengsten rechtstreeks naar de non-profitorganisatie gaan waar de ervaring voor is bedoeld.

Aandacht krijgen.

Je ervaring met sociale impact verschijnt op de website en mobiele apps van Airbnb, waardoor je de kans krijgt om een wereldwijde community van miljoenen reizigers en locals te bereiken.

Je supporters activeren.

Of het nou gaat om boerderijen in de stad of honden uitlaten: met een praktische ervaring voor je organisatie motiveer je jouw gasten. De gasten van vandaag zijn misschien wel de vrijwilligers of donateurs van morgen.

Organiseer zoals jij het wil.

Creëer een ervaring die bij jou en je organisatie past. Werk binnen je eigen schema, voor je eigen prijs en met een groep van het formaat dat jij wilt. Maak gebruik van onze online management-tools om te communiceren met gasten wanneer het jou uitkomt.

Krijg steun.

We helpen je 24 uur per dag met klantenservice voor jou en je gasten, een aansprakelijkheidsverzekering, de verwerking van betalingen en terugbetalingen, fotografie door een derde partij en voor sommige hosts ook hulp met schrijven en copywriting.