English  Español  中文 —  Deutsch  Français  Italiano — 日本語  한국어  русский   Nederlands

Zoek je naar een manier om jouw passie met de wereld te delen? Airbnb maakt het makkelijk en veilig om met die passie je geld te verdienen. Door jouw ervaring aan te bieden op Airbnb bereik je een publiek van miljoenen reizigers en locals, die op zoek zijn naar een unieke ervaring, die ze niet zouden kunnen vinden via de gewone weg.

Dit zijn een paar van de voordelen van het aanbieden van ervaringen via Airbnb:

Geld verdienen.

Breng je passie tot leven en verdien daarmee wat extra geld.

Ontmoet nieuwe mensen.

Door de activiteit te delen waar jij van houdt, kom je in contact met mensen van over de hele wereld.

Laat jezelf zien.

Het is een mogelijkheid om je passies en talenten te delen met de wereld. Jij bent natuurlijk de rechthebbende eigenaar van de creatieve uiting van je ervaring en hebt controle over het ontwikkelen van jouw merk.

Bereik een groot publiek.

Door een samenwerking aan te gaan met Airbnb, kun je nu een publiek bereiken van miljoenen potentiële gasten in de grootste internationale community van reizigers en locals.

Een ervaring op jouw voorwaarden.

Creëer een ervaring die goed bij jou past. Met Airbnb heb jij de volledige controle over je ervaring. Ontvang gasten wanneer het jou uitkomt, stel je eigen tarief in, en bepaal hoeveel mensen jij prettig vindt in een groep. Communiceer met je gasten over jouw voorwaarden en wanneer jij dat wilt, met onze online management tools.

Krijg ondersteuning.

We staan 24 uur per dag voor je klaar om jou en je gasten te helpen. Verder bieden we je een aansprakelijkheids verzekering, restitutie, verschillende betaalmogelijkheden, professionele fotografie door een derde partij en ondersteuning met schrijven en copywriting voor bepaalde hosts. Airbnb biedt allerlei verschillende tools, tips over gastvrijheid, 24/7 ondersteuning en een online community van ervaren hosts en verhuurders die je vragen kunnen beantwoorden en ideeën met je kunnen delen voor nog meer succes.

Heb je een idee voor een ervaring? Klik dan hier om te beginnen.