English中文DeutschEspañolFrançaisItaliano日本語한국어 Portuguêsру́сский

We zijn ontzettend blij om je uit te nodigen naar Los Angeles, waar dit jaar de Airbnb Open zal plaatsvinden! Dit jaar zullen we de jaarlijkse bijeenkomst van verhuurders uitbeiden tot een festival waar je het beste van LA kunt ervaren, zien, horen en proeven.

Tijdens Airbnb Open LA zullen we een aantal nieuwe en spannende ontwikkelingen voor de Airbnb community presenteren. Het evenement zal een eerbetoon zijn aan alle moeite die jij doet voor je gasten, met allerlei feestelijke evenementen die geïnspireerd zijn op jouw creativiteit.

Verhuurders in Los Angeles zijn er trots op dat ze de geheimen van de stad kunnen delen met hun gasten. Op het eerste gezicht kan Los Angeles een overweldigende bestemming zijn. De stad bestaat uit honderden verschillende wijken die aan elkaar verbonden zijn door meer dan 800 kilometer aan snelwegen. Er is zoveel te kiezen dat het voor reizigers soms moeilijk kan zijn om te bepalen waar te beginnen.

De rijkdom van de stad is te vinden in de geweldige wijken. Elk deel van de stad heeft zijn volstrekt eigen sfeer en smaak. De culturele diversiteit vind je terug in de veelvoud aan geweldige restaurants, fantastische kunst galleries en historische theaters.

LA-OPEN_Elliott_Los-Angeles_20160605_0104

Wij zijn erg te spreken over Downtown LA, de buurt die ons thuis zal zijn tijdens de Airbnb Open. In de afgelopen jaren zijn er allerlei nieuwe mensen komen wonen waardoor de buurt een levendige energie heeft gekregen. David Ulin woont in LA, schrijft voor the New York Times en omschreef LA onlangs als “een stad die zichzelf opnieuw uitvindt” waarbij hij verwees naar de nieuwe populariteit van Downtown als voorbeeld. In de buurt openen constant populaire bars, restaurants, galleries en theaters rondom bezienswaardigheden als Grand Park, Bradbury Building en Central Library.

De bewoners en politieke leiders van Downtown hebben zich gezamenlijk ingezet voor deze vernieuwde populariteit, door de historische architectuur zowel te behouden als aan te passen aan de buurt. Met als resultaat dat Downtown een belangrijke culturele hub is geworden aan de westkust. The Broad, een prachtig moderne kunstmuseum opende vorig jaar en ontving geweldige recensies en reacties. De beroemde Grand Central Market is in korte tijd uitgegroeid tot een favoriete bestemming van food-lovers. En the Last Bookstore, ontstaan in een loft in Downtown, behoort tot een van de meest geliefde en onafhankelijke boekwinkels ter wereld.

Downtown illustreert perfect hoe goed Los Angeles in staat is om zichzelf opnieuw uit te vinden. Wij kunnen ons geen betere plek voorstellen om samen de toekomst van gastvrijheid vorm te geven.

Het is niet alleen in Downtown waar LA in staat is om zichzelf heruit te vinden. In mei is er een spoorlijn geopend die de verschillende wijken van LA verbind met het strand, voor de eerste keer in 60 jaar. Door de verkeerschaos aan te pakken en nieuwe treinen, buslijnen en fietspaden in te zetten hebben de inwoners van LA nu meer transportopties dan ooit. Daardoor kiezen meer en meer bewoners ervoor om te wandelen, de trein te pakken of te fietsen.

Los Angeles heeft haar bezoekers ontzettend veel te bieden. Je kunt ervoor kiezen om te gaan paardrijden in het schilderachtige Chatsworth, terwijl je uitkijkt over de San Fernando Valley. Of je kunt de Gold Line volgen om de artefacten van de inheemse Indiaanse bevolking te bekijken in het Mt. Washington’s Southwest Museum. Of je reist naar het zuiden van LA om de historische Watts Towers te bezoeken, een cultureel monument van beton, tegels glas en draden, waar een kunstenaar 33 jaar van zijn leven aan heeft gewerkt. Als ambassadeur van authentieke gastvrijheid, wil jij natuurlijk niets missen van de ongelofelijke hoeveelheid aan authentieke en lokale ervaringen die LA te bieden heeft.

We kunnen niet wachten om je in november te verwelkomen op Airbnb Open in LA!